Info

HVEM ER VI?

AC-teltvognsudlejning har eksisteret siden 1992. Navnet blev ændret til AC-Udlejning. I December 2007 blev AC-udlejning overtaget af den nuværende ejer.

AC-Udlejning har valgt at specialicere sig i Ski/ Tagbokse og snekæder.

Vi lever af vores kunder, derfor er vores service ekstraordinær.

Vi er meget fleksible mht. afhentning og levering af bokse og snekæder, gerne udenfor normal arbejdstid, aften og weekender.

ADRESSE

Bjarke Steffensen
Tanderupkærvej 42, Tanderupkær, 7400 Herning beliggende i midtjylland ved Snejbjerg og Herning.

FORSIKRING
Autoudstyr kan ikke forsikres seperat, så udstyret kan kun forsikres over din kaskoforsikring på bilen. Har du ikke kasko på bilen, skal du selv betale ved tyveri eller skade.

Vigtigt Husk :  Sikkerhedsveste i bilen ved kørsel i udlandet :

Danske bilister skal huske at have sikkerhedsveste med i bilen, når de triller sydpå i sommervarmen.

Fra 1. juli bliver det nemlig lovkrav i Tyskland at have sikkerhedsveste med i bilen i tilfælde af en ulykke. Det skriver jp.dk.

»De tyske myndigheder har gjort det til et krav, at der skal være mindst én vest i bilen. Det vil sige til chaufføren typisk. Vesten skal være enten gul, grøn eller rød og i øvrigt overholde EUs regler,« siger feriekonsulent Frederik Valmin, FDM, til avisen.

Den tyske bilejerorganisation ADAC skriver på sin hjemmeside, at der kan være razziaer på vejene fra dag ét, og at bødestørrelsen er fastsat til 15 euro – svarende til 112 kroner.

Sikkerhedsveste, der overholder lovkravene, kan købes i supermarkeder og via hjemmesider inden afrejsen. Selv om det ifølge tyske regler kun er chaufføren, der er forpligtet til at have en sikkerhedsvest, anbefaler FDM at købe veste til alle i bilen.

I en række europæiske lande som Frankrig, Italien og Spanien er det nemlig obligatorisk, at også passagererne, børn såvel som voksne, har hver deres sikkerhedsvest.

I Frankrig koster det 90 euro, svarende til 671 kroner, at glemme sikkerhedsvestene.

I Østrig kan den kontante straf ifølge jp.dk løbe op i hele 2.180 euro – 16.255 kroner.